¤ O fată de 13 ani dintr-o comună brăileană este însărcinată în luna a şasea. Naşpa ştire, nu? Staţi aşa… Îmbucurător e faptul că tatăl copilului (ăla care se va naşte) şi cel al fetei se înţeleg de minune, mai ales că sunt una şi aceeaşi persoană. Vă daţi seama ce familie fericită vor fi cei patru peste vreo 3 luni? Mama fetei va fi în acelaşi timp bunica şi mama vitregă a bebeluşului, tatăl va avea un copil şi-un nepot dintr-o lovitură (sau mă rog, din mai multe, că cic-ar fi violat-o de mai multe ori), iar fata va fi amanta lu’ ta-su şi sora lu fiu-su. Aproape că se va ajunge la situaţia din celebrul banc cu Bulă, căruia îi zice soră-sa : „Bulă, eşti mai bun la pat ca tata”, iar Bulă : „Ştiu, aşa zice şi mama”.

¤ La Sibiu, s-a gătit (sau s-a construit, nu ştiu exact) cel mai mare bulz din lume. Auzind că se poartă recordurile cu mâncare tradiţională, invidioşi, moldovenii pregătesc cel mai mare borş din lume, oltenii – cel mai mare praz din lume, iar studenţii din Regie – cea mai mare shaorma din lume.

¤ După ce cu câteva zile în urmă protestase urcându-se într-un copac pentru că fusese părăsit de prietenă, un tânăr din Buzău s-a suit ieri pe un stâlp de înaltă tensiune, de data această din cauza unei datorii de 6 milioane la bancă. Observaţi, desigur, că tânărul îşi alege locurile unde să se cocoţeze în funcţie de problemele pe care le are. Probabil că, dacă va avea dureri de stomac, autorităţile îl vor găsi într-un tei. Iar dacă vor vrea să-i dea amendă, protestatarul va (logic) protesta zicând : „Ce vreţi, bă, nu mai poate omu’ să-şi facă un ceai?!”

¤ La PRO TV a mai fost violată o babă, la ora 17, la ştiri, după bunul obicei al postului. Nu mai ştiu exact în ce sat şi nici nu mai contează. În plus, dacă voi menţiona localitatea, toate babele care-mi citesc blogul vor vrea să se mute acolo şi nu va mai şti poştaşul unde să le aducă pensia (era să zic „unde să le violeze”, ceea ce n-ar fi rău, deoarece e binecunoscut faptul că poştaşul violează întotdeauna de două ori).

¤ Un hoţ din Bacău a furat o maşină cu tot cu proprietarul ei, care dormea pe bancheta din spate. Nici măcar nu e cine-ştie-ce ştire. Păi ştim noi un caz din Bacău cu un primar care a furat un oraş întreg, cu tot cu localnici. Deci se poartă.