Băăăăi, fraților, nu mai pot cu LOCAȚIA!!! A înnebunit toată presa din România? Că oamenii știam că-s proști. Apropo, dacă tu crezi că “locație” înseamnă “loc” ești un bou. Și știi de ce? Pentru că “locație” NU înseamnă “loc”! Și chiar dacă ești un idiot care nu știa atâta lucru…și chiar dacă “locație” ar fi tot una cu “loc”…DE CE ai spune “locație” în loc(ație) de “loc”?! “Loc” e mai scurt. E mai clar. E mai simplu. Aaaah, e mai simplu! Asta era problema, nu-i așa?! E prea simplu, în căcat! Plm, dacă e vorba de LOCUL unde îți serbezi X ani de la momentul nefericit al venirii tale pe lume prin fătare, să-i spui LOC e prea puțin. Ce pula ta, tu nu-ți faci ziua în locuri, ci în locații. Că doar n-ai închiriat cârciuma cu 1000 de euro ca să-i zici LOC, ca țăranul. Dacă ești ditai directorul de marketing și programezi un meeting care va include un brainstorming, vei ști cu siguranță că ai nevoie de o LOCAȚIE, nu de un simplu LOC.

Știți ce? Mă gândeam să vă spun ce înseamnă “locație” de fapt. Da’ nu vă spun, bă, că, dacă nu știați până acu’, nici nu meritați să aflați așa ușor.

Mă piș ubicuu, în toate locațiile voastre!

POST EDIT – răspund la protestul cititoarelor care mi-au semnalat că ele nu pot fi „boi” dacă nu știau ce-i aia locație. Nu vreau să discriminez pe nimeni. Așadar, dacă ești fată și credeai că „locație” înseamnă „loc” ești o vacă, nu un bou, cum regretabil m-am exprimat mai sus. Rog doamnele să mă scuze pentru eroare!

INCA UN POST EDIT, CA SUFAR DE INCONTINENTZA LA POANTE – daca de la „loc” s-a ajuns la „locatie”, ma intreb unde vor ajunge snobii astia de la cuvantul „fel”. Nu este o regula, totusi, asa ca atentie mare la „fundatie”.