Ta-na-na-naaaaa. Aaaatentie, se inchid usile. Urmeaza un text de PR nesimtit si exagerat. Hai, va urcati sau, daca nu, inapoi la saiturile voastre plicticoase.

De ieri si mai ales de azi, sectia Life (http://life.hotnews.ro/), da pa hotniuz va fi zguduita din temelii. Si Newtonii care vor sta la temelia marului Vietii si-l vor scutura ca sa cada texte de mare exceptie vor fi, pe langa mine (brand celebru, in caru’ meu, ma stiti), Memena, Moceanu si Cosmin. Vreau sa preintampin comment-urile care sigur vor veni si sa va anunt: nu suntem jurnalisti, suntem doar geniali. Deci nu va asteptati de la jurnalism de la noi, daaaa? Dar iata la ce puteti sa va asteptati, in schimb:

– seeee faceee soloooo: o rubrica zilnica din partea fiecaruia fara numar faranumar faranr. Io sunt eternul pieton de Bucuresti si va voi spune zilnic nimicuri din Nimicul Paris. Memena va fi eterna bucata fluierata de muncitori pe strada si isi va varsa frustrarile si ura fata de mitocani intr-o rubrica careia ea i-a dat un titlu naspa si eu o sa i-l schimb, deci nu stim cum se numeste inca. Cosmin va va tine la curent cu ce s-a intamplat in istorie si va face cateva comentarii impertinente care vor enerva cititorii (hihihihi). Iar Moceanu nu munceste, el asculta muzica, deci va scrie, aproape zilnic daca nu cumva saptamanal sau bilunar, despre un album.

– in al doilea rand si mult mai important decat primul, vom incerca sa fim ghizii vostri prin Bucuresti si, in timp, poate si prin tara. Nu stiti ce tip de seminte se mai mananca la teatru? Va rezolvam. Sunteti curiosi care-i cel mai ieftin restaurant de fite la care va puteti duce prietena / soacra / varul de-al doilea? Va spunem. Vreti sa stiti cat si cum mai e scurtu pe Stefan Furtuna? Redactorii nostri se vor sacrifica pentru dumneavoastra! Facem totul in numele cititorului, al clientului de publicitate si al redactorului-sef, amin!

– facem teleshopping. Sau, ma rog, netoshopping. Dar nu mintim, sa ne sara ochii! Va spunem ce chestii ieftine si bune am gasit noi si unde anume. Dar in Europa nu mergem, sa fie clar!

– alimentam saptamanal razboiul dintre sexe. Un misogin si o misandra isi vor da la gioale intr-o rubrica la care voi veti fi, sper, ca galeriile de fotbal. Hai ai nostri! Sau, ma rog, ale noastre.

– o revista a presei mondene, tot saptamanala, ca sa ne radem un pic de pseudovedetele din Romania. Joooooos fiteleeee!

Si muuuulte altele pe care nu mai am timp sa vi le spun, ca zbor (ca doar n-ati vrea sa merg cu RATB-ul prin traficul asta) la redactie. Oricum… avem echipaaaaa / avem valoareeeee / Si toate prostii-iii-le ne doareeee. Asa ca scriem despre ele si le facem de ras.