Motto (de Mine): Non-blogarii Ion si Vasile stau la balconul unei sali de spectacole. Ion are internet acasa, Vasile nu. Sub ei, se bulucesc oameni cu laptopuri si moace de antisociali. Par sa se acorde niste premii. Vasile: „Ce-s astia, Ioane?”  Ion: „Blogari, ‘Sile…”  Vasile: „Pot sa ma cac pe ei?”  Ion: „Nu e nevoie, se descurca si singuri…”

Cum colegul si prietenul Radu si-a tradat principiile de anarhist si s-a vandut mainstream-ului, rugandu-si fanii sa-l voteze intr-un concurs de rahat (ceva cu bloguri), raman singur pe baricadele contra-culturii si va implor: NU MA VOTATI! Niciodata. Nicaieri. Orice v-as zice, in te-miri-ce euforie de moment. Daca vreodata viata mea va depinde de votul vostru de incredere si decideti sa ma salvati, o sa va omor. Nu vreau sa fiti de acord cu mine. Ma pis pe ce crede majoritatea. As fi in stare sa omor majoritati. Majoritati din Romania, in special. In Romania, majoritarul e cel mai sinistru personaj. Se uita la Acasa si OTV, asculta muzica proasta, nu citeste decat tabloide, umple mall-urile, e usor de amuzat, voteaza PDL-PSD, bea bere cu tequilla si are, musai, blog. Amuzant este ca tu citesti asta acum si crezi ca esti in minoritatea aia speciala si rebela. 95% dintre oamenii care aud un discurs de combatere a majoritatii se vor simti minoritari. Ei bine, teapa! NU SUNTETI! Si nu va vreau. Nici cititori, nici prieteni, nici parteneri de dialog. Si nu, nu aplic nici o psihologie inversa si nici nu sunt „anti” din teribilism sau snobism. Pur si simplu ma sperie majoritatile cum m-ar speria o cireada de boi galopand spre mine. Voi sunteti boii si credeti ca sustinerea voastra va aduce recunoastere si legitimitate unui personaj, in cazul de fata blogar. El insusi crede asta. Cand, de fapt, tot ce puteti reusi e sa-l includeti in turma si sa-l transformati si pe el intr-un bou. Care va incepe brusc sa alerge in ritmul vostru, intr-o directie comuna, ce-i drept, dar care-i va deveni si lui, ca si voua, total necunoscuta. Recunosc, sunt las, nu vreau sa ma lupt cu voi, majoritati de cacat. Da, alerg in directia opusa, dar alerg pe alt culoar. Cand o sa ne intersectam, insa, promit sa va arat pula si sa va fac cu mana. 

In final, va rog si eu: votati-l pe Radu! Sa pot si eu sa rad de el dupa… Iar daca exista un om normal, dar care s-a saturat de aceasta sleahta si are de gand sa puna o bomba unde se intalnesc talentatii astia, il rog io sa-l astepte pe asta cu piticii sa iasa inainte, ca-i baiat bun, inca recuperabil.