Văd că imediat aţi pus botul la asta cu clişeele pe care le rostim la telefon. Hai că vă mai zic una, că sînt mărinimos azi, c-a mîncat bătaie Dinamo.

Ştiţi voi, fetelor (că băieţii ştiu sigur), cum vă sună cîteodată băieţii noaptea pe la ora 2 (uneori 3) şi vă spun că le e dor de voi? Dacă ştiţi la ce mă refer, cu siguranţă vă amintiţi că, ultimele o sută de dăţi cînd s-a întîmplat aşa, i se cam împleticea limba. Iar voi, în naivitatea voastră stupidă, dulce şi feminină, vă spuneţi: „iii, îi e dor de mine cînd e beat, ce drăguţ!”. GREŞIT! Dacă nu-i este dor de voi treaz, cu siguranţă nu-i va fi nici beat! Alcoolul poate excita sau inhiba multe simţuri, dar nu şi dorul de cineva, din păcate pentru voi. Ştiţi, de fapt, de ce îi e dor cînd e beat? Exact, felicitări alcoolicului din rîndul doi – îi e dor de pizdă. Sigur, avînd în vedere că voi deţineţi o bucată, puteţi interpreta că chiar îi e dor de voi. Dar, dacă pizda voastră ar fi detaşabilă, credeţi-mă, dragele mele, că ar trebui să vă înarmaţi cu multă răbdare ca să refuzaţi s-o cedaţi pentru cîteva ore, măcar.

Pe de altă parte, dorul de pizdă al bărbaţilor beţi este un sentiment ciudat. Asta pentru că, în 71% din cazuri, dorul vine singur, ca boul, neînsoţit de o erecţie decentă sau, cum ar zice un avocat impotent, o erecţie sine qua non. Şi atunci, de ce am vrea noi să futem cînd sîntem beţi, din moment ce suferim de pleonasm la pluă (adică cînd să băgăm pula… Pula!)? Aştept răspunsurile voastre pe adresa blogului acesta (deocamdată) şi, în curînd, pe un domeniu nou. Ne citim la relansare!

* pizdo