A fost odată un om cu bani mulţi şi minte puţină. Întîmplător, omul acesta trăia într-o ţară în care acestea erau cele două calităţi care te puteau face foarte popular. Iar să fii foarte popular pe acele meleaguri însemna să apari cît mai mult la televizor. Destinul a făcut ca apariţiile televizate ale omului să fie gustate de public. Omul şi-a dat atunci seama că întreg Universul conspira pentru succesul lui şi a citit o carte. Şi televiziunile din ţara cea ciudată s-au bucurat. Iar omul a înţeles imediat că, orice ar face, se va vedea la televizor.

Şi aşa a fost timp de 153 de ani, în ultimii 48 omul nostru fiind singura fiinţă care a apărut la televizor în ţinut. Prezenta ştiri despre el, modera emisiuni la care se invita pe el însuşi şi juca în toate filmele. Lumea nu se mai sătura de el, iar patronii de trusturi de presă făceau mulţi bani. În al 154-lea an, la ora şapte, omul a apărut în direct pe toate posturile TV şi a spus că s-a săturat să mai apară la televizor şi că se va retrage în palatul său ca să mai citească o carte. Vreme de douăzeci de zile, în ţară nu s-a întîmplat nimic. Un turist chiar şi-a dat cu părerea că timpul în acel loc se oprise. În a douăzeci şi una zi, omul s-a răzgîndit şi lucrurile au reintrat în normal.

Între timp, pe planeta noastră, o ţară cu mult mai normală sărbătoreşte ziua de naştere a unui om mult mai decent: Gigi Becali.

Apropo, aveţi un „purpuriu” cu cîteva numere de circ ale lui Becali, aici: http://catavencu.ro/best_off_gigi_becali-8618.html