Toata lumea se intreaba ce e de facut cu impostorii astia doi. Cum nu sta nimeni sa-si inregistreze fiecare gluma la OSIM, nu avem decat sa-i lovim. Si cum coaie e lesne de inteles ca nu au, solutia din titlu cred ca e unica satisfacatoare. Dar sa va spun cum mi-a venit. Povestea pumnului in pizda apartine colegului Nic Sarbu, de la Catavencu, si este intens popularizata, in ultima vreme, de alt coleg, Marian Turosu. Cum nici unul din ei nu are blog, cred ca este de datoria mea sa popularizez aici aceasta poveste exceptionala. Se intampla la un teatru obscur de papusi din judetul Bacau, acum mai bine de douazeci de ani. Se juca ceva cu vrajitoare, plm. Cand o vrajitoare a fost prinsa, actorii i-au intrebat pe copiii din sala ce ar trebui sa faca cu ea. Cooperanti, copiii au inceput sa strige: „S-o spanzuram!”, „S-o omoram!”, „S-o batem”, etc. Cand strigatele au incetat, un copil mai curajos a sugerat si el ceva mai neortodox, probabil o tehnica de arte martiale de care auzise prin casa: „Eu zic sa-i dam un pumn in pizda!”, s-a auzit limpede, cu ecou chiar, dinspre fundul salii.

De cand am auzit aceasta poveste la care ne-am cacat pe noi de ras, asta a devenit solutia noastra la orice. Ne-a furat chelnerita la nota? Sa-i dam un pumn in pizda! A picat netul? Sa-i dam un pumn in pizda! S-a terminat berea? Sa-i dam un pumn in pizda! Si asa mai departe. Deci, draga Simona Tache, draga Dobro, draga Julius, draga Gropare si draga Zosule, haideti sa ne unim fortele si sa le dam cu totii un pumn in pizda lui Buzdugan si Morar.

Apropo, despre acelasi subiect, tratat ceva mai pe larg, aici: http://www.catavencu.ro/buzduganul_efeminat_si_morarul_chelios-10168.html

RETRACTARE: De fapt, cel care a fost în sală cînd s-a rostit faimoasa replică a fost colegul Iulian Tănase. Un lucru aproape incontestabil, ţinînd cont că precizarea a venit chiar de la fratele lui Nic Sârbu. Mersi, Dan.