SCUZOAIE! Articolul nu a apărut pe site-ul Caţavencu azi-dimineaţă, ci abia acum o oră, pentru că pe sait la Caţavencu intră mai greu, deh. Îl gasiţi aici: http://catavencu.ro/catelele_de_paza_ale_democratiei-10500.html

Îmi pare rău, dar şi asta e ţeapă. Articolul îl găsiţi dimineaţă, pe Caţavencu. Uite un mic fragment, ca să vă întărît:

„(…) Nu doresc nici celui mai mare duşman să stea patru ani pe lîngă cîteva zeci de jurnaliste în formare. În comparaţie cu asta, bătaia cu funia udă peste testicule primită de James Bond în ultimul film din serie este o formă blîndă de tortură, credeţi-mă. M-aş lăsa bucuros plesnit peste boaşe şi cu buzduganul, doar să nu mai fiu obligat să merg la un curs cu specimenele care se pregătesc asiduu să formeze opinii cînd vor fi mari. Nu există în toate filmele de groază creatură mai hidoasă şi mai de temut decît studenta la jurnalism care încearcă să maimuţărească profesia. Facultatea de jurnalism te învaţă să fii curios, să scormoneşti (deseori în căcat), apoi să împărtăşeşti cu toată lumea ce-ai descoperit şi să adopţi o atitudine critică referitoare la subiect. Cînd un bărbat face asta, se numeşte ziarist. Cînd o face o femeie, se cheamă ţaţă. (…)”

Şi, bineînţeles, nu uitaţi de futezatorii.ro. Avem deja forum, rubrici noi şi un conţinut destul de stufos. Plus că acum, cît sîntem încă puţoi şi nu am devenit celebri, răspundem chiar şi la întrebări şi comentarii. Profitaţi, deci. Apropo, cine vrea să ne ajute cu poze cu gagici sau alte căcaturi amuzante sau cu texte mişto, e aşteptat să ne contacteze. Sîntem deschişi şi la colaborări, tot numai pînă săptămîna viitoare, cînd o să fim vedete.