Ce este Vaginul? O dilemă ancestrală. O întrebare care macină lumea de la începuturile ei. Cînd omul preistoric stătea în jurul focului beat şi povestea de nebun întîmplări cu tigri şi mamuţi, în timp ce femeia preistorică şi copilul preistoric dormeau în grota alăturată (că n-aveau peşteră decomandată), un personaj terifiant apărea mereu în poveştile lui: Vaginul. Dacă nu mîncau ciorbă, copiii din Evul Mediu erau ameninţaţi: „Vezi că vine Vaginul şi te ia!”. Chiar şi în timpurile noastre e găsit vinovat pentru toate. „Cine a provocat atacurile de la 11 septembrie?” / „Cine a dat în cap lu’ Ion şi i-a furat ceasul?” / „Cine vinde CD-uri false în faţă la Unirea?”. Aparent, sînt mistere totale. Dar, deşi nimeni nu îndrăzneşte s-o spună, toată lumea se gîndeşte la acelaşi autor. La Vagin. Dar ce este Vaginul? Pînă acum, am trăit în ignoranţă. Deschideţi acest link (apoi reveniţi pentru continuare):

http://www.cancan.ro/actualitate/regional/bunica-porno-la-un-pas-de-moarte-dupa-ce-si-a-bagat-un-baton-de-salam-in-vagin-83608.html

Să recapitulăm, deci, din ştirea de pe PRO TV, preluată de Cancan: 

O pensionară în vârstă de 73 de ani a ajuns la spital în stare gravă după ce, împreună cu iubitul său, şi-a introdus în vagin un baton de salam. Cei doi bătrâni din Brăila se întâlneau periodic în locuinţa femeii. De data aceasta, pentru a-şi produce plăcere au apelat la mezeluri. După incident, femeia nu a vrut să meargă la doctor pentru că îi era ruşine şi a preferat să sufere acasă. Conform stirilorprotv.ro, batonul de salam, de 12 centimetri, a ajuns tocmai în stomac, iar starea ei este gravă.

Deci o pensionară şi-a băgat în VAGIN un BATON de SALAM de 12 CENTIMETRI (minibănăţean?!), care apoi i-a ajuns TOCMAI în STOMAC. Asta ne spune PRO TV-ul, zdruncinîndu-ne toate teoriile despre Vagin. O confirmă şi Cancan-ul. Dar cum?! Cum pot ajunge chestii din VAGIN în STOMAC? Să ne gîndim la variante…

1. Pensionara şi-a băgat salamul de 12 centimetri în VAGIN, ceea ce i-a produs partenerului ei moş un orgasm pantagruelic. Fericit, moşul a adormit. Doar că pensionara, nemulţumită fiind de mărime şi amintindu-şi că nu s-a mai hrănit de o săptămînă, a scos salamul din VAGIN şi l-a mîncat. Logic, salamul a ajuns în STOMAC. Cînd moşul s-a trezit dimineaţa şi a descoperit salamul în STOMACUL babei, s-a alarmat şi a sunat la salvare.

2. PRO TV-ul şi Cancan-ul ştiu că, de fapt, pensionara îşi băgase salamul în CUR. Doar că PRO TV-ului şi Cancan-ului le-a fost ruşine să folosească cuvîntul CUR şi toate celelalte eufemisme cu care este înlocuit de către gentlemani (găoază, căcăstoare, etc.), aşa că l-au înlocuit cu genericul VAGIN.

3. (by Mircea Toma) Pensionara a murit între timp şi, cadavrul ei fiind aflat într-un grad avansat de descompunere, salamul a ajuns din VAGIN în STOMAC.

4. (by Alexandru Căutiş) Individul care a redactat ştirea era poponar, deci, pentru el, VAGINUL era CUR.

Dacă aţi înţeles ceva din acest post, contactaţi-mă.

POST EDIT: Mare atenţie la declaraţia fiicei victimei (adică a babei), care zice: „Am găsit-o căzută jos şi în stare gravă. Avea o problemă la buric, avea ieşit buricul în afară. Eu am zis că din cădere s-a lovit.”  Doar că ăla nu era buric, ci salam, nu era în afară, era înăuntru, şi aia nu era cădere, ci introducere.