Hai că, la sugestia mai multor cititori care vor să înveţe cum să piardă bani într-un mod distractiv, dar mai ales vor să interacţioneze şi să rîdă de alţi oameni care o fac, m-am lăsat convins: de sîmbăta asta, în fiecare weekend, o să pun aici un post despre pariuri sportive. Nu ştiu exact ce o să conţină textele. Poate doar ponturi, poate doar frustrări, poate doar umor, poate doar o flegmă ocazională adresată celor care ţin cu Steaua şi Barcelona (că-s proşti, da’ mulţi, de aia).

Şi, ca să le închid gura lu’ Aramis şi Jimerino şi să vă demonstrez că-s o autoritate în domeniu, vă mai arăt trei bilete cîştigate în ultimele 10 zile, pe lîngă ăla cu care m-am lăudat weekend-ul ăsta:

Ete două mai vechiuţe (cu contra de rigoare):

Şi p-ăla de ieri:

Şi un calcul, pentru (sic!) amatorii de statistici: în ultimele două săptămîni, sînt pe plus cam 20 de milioane. Deci sînt bun la pariuri, dar şi la suflet, aşa că o să împărtăşesc cu voi biletele mele, începînd cu sîmbăta asta. Dacă tot sînt tari în fleancă, îi invit pe Jimerino, Aramis, dar şi pe alţii să facă la fel. Comment-urile sînt, ca de obicei, la liber, aşa că ne vedem sîmbătă dimineaţa (spre prînz, mă rog) la şezătoare, apoi mai discutăm un pic duminică seara să vedem dacă au ieşit şi ceva bani din taclalele noastre.

PS – pe lîngă ăştia doi pe care i-am făcut vedete (J şi A), îi mai aştept şi pe prietenii mei Raul, Ursu, Radu, Cătălin, Soso şi restul, că-i ştiu pasionaţi, dar nepricepuţi 😛

PS 2 – pentru cei care nu înţeleg ce am scris mai sus, staţi liniştiţi! Treaba cu pariurile ţine doar un post, maxim două, pe săptămînă. În rest, va rămîne acelaşi blog cu umor îndoielnic de care nu vă mai puteţi sătura. Parol.

PS 3 – daţi şi cu printscreen-uri. Pe cele mai bune le cocoţ(ez) în homepage.