Pentru că văd tot felul de liste pe alte saituri şi tot felul de calcule în declaraţiile celor rămaşi, mă ofer eu să vă dau lista corectă a demisionarilor de la A.C., cu tot cu funcţiile pe care le deţineau pînă azi la ora 12.

Mircea Toma

– Marius Borţea – redactor-şef

Cătălin Prisacariu – redactor-şef adjunct, şef Birou Investigaţii

Gabriel Drogeanu – secretar general de redacţie

Daniel Goace – şeful saitului

Alexandru „Bărbosu” Duţu – coordonator de joc la „bule”

Alexandru Vărzaru – marele şef dă la Reportaj

Dragos Muşat – cel care a dat într-un singur an (1996) toate poantele din lume, inclusiv p’alea care iniţial ni se par originale

Iulian Tănase – atît de vechi la Caţavencu încît risca să fie considerat senior dacă mai stătea 🙂

Alexandru Căutiş – da, el a dat pozele cu Geoană la Vântu

Marian Turosu – cap limpede la bule şi la reportaje, niţel mai tulbure după serviciu, cîteodată

Roxana Jipa, Alina Moscalu, Silviu Apostol – Investigaţii

– Florin Parschiv – DTP

Andrei Manţog – eu

Nu vreau să mă apuc acum de măsurat texte prin ziar, dar oamenii ăştia erau responsabili (cred) cu 90% din conţinutul revistei, dacă nu mai mult. Poate mai important, acestor băieţi li se vor alătura cîteva nume noi şi chiar altele mai vechi, care au însemnat ceva în istoria Caţavencu.

Şi da, Tetelu a plecat şi el.

UPDATE (ca să răspund la nişte întrebări): cel mai probabil, de săptămîna viitoare veţi găsi la chioşcuri două Caţavencuri şi (tot probabil)  foarte asemănătoare, ca rubrici şi paginare. Mişto, nu? Mai multe opţiuni pentru voi, mai puţini bani pentru noi 😛

UPDATE 2 – plecările nu au legătură cu reducerile salariale, ci cu perspectivele sumbre ale ‘întreprinderii’ înglodate în datorii şi cu cheful de a face ceva de capul nostru, proaspăt şi independent. Aveam salarii chiar bunicele la Caţavencu, zic eu, cu reduceri cu tot. Deci nu, nu-i asta.