Şi, ca să termin toţi lăbarii într-o zi, am descoperit că blogul meu e citat pe acest căcat de forum:

http://www.tempo-poli.ro/com/forum/index.php

Din toată acea vomă, am reţinut doar banner-ul acela penibil cu „Justice for Poli Timişoara 1921”. Reiau, ca să înţeleagă toţi proştii (poate pînă la urmă pricep chiar şi ăia din Banat): POLI TIMIŞOARA NU E ÎN LIGA I! Echipa din Liga I care azi poartă fraudulos numele de Timişoara se cheamă, de fapt, Fulgerul Bragadiru şi e (aproape) din Bucureşti. O suburbie a Bucureştiului, ca să fiu mai exact. Cum ar veni, cei mai proşti şi mai ţărani dintre mitici (sic!) sînt idolii Banatului. Forza Bragadiru! Te iubim!

PS – dacă bietul Doboş s-a lovit la cap nu-şi aminteşte că în 2002 a mutat Bragadiru la Timişoara, să le-aducă şi fomiştilor o sferto-echipă în oraş, asta nu înseamnă că nu s-a întîmplat. Marş la meciuri de Divizia C, căcaţilor!

PS 2 – întrebare pentru fanii celorlalte echipe: dacă echipa voastră ar retrograda în a treia ligă, iar în Liga I ar promova (să zicem) Fortuna Covaci, care (graţie unui infractor plin de bani) ar prelua o parte din numele echipei voastre favorite, voi cu cine aţi ţine? Cu ăia din C sau cu Fortuna Covaci? Ei, pişaţii din Timişoara ar ţine cu Fortuna Covaci.