Băi, am vorbit cu Rin Tin Tin ieri și mi-a zis ”Coae, voi, ăștia care vă dați duri pe bloguri, ar trebui să vă expuneți și nesiguranțele, că altfel nu vă creați o imagine credibilă. Va zice toată lumea că sînteți niște fătălăi care se dau duri pe blog și în realitate ascultă numai Celine Dion și Maria Cîrneci.” Mă rog, el n-a zis chiar asta, că nu-i așa coerent ca mine, dar la asta se referea. Și m-am gîndit că are dreptate. Așa că o să-mi împărtășesc slăbiciunile cu voi, cititorii mei, cei mai frumoși și mai inteligenți, degrabă ascultători de rock și de U2.

Știți care-i marea mea frustrare? Că sînt un inadaptat, uăi. Nu știam ce-i aia dansul pinguinului pînă acum o săptămînă. Nu-mi plac cluburile, că-mi țiuie urechile de la muzica tare. Nu-mi place să mă îmbăt, că vomit. Nu-mi place să merg la curve, că mi-e frică de SIDA și n-am înțeles exact dacă se ia și de la oral.  Mi-e frică și să zbor cu avionul, mă cac pe mine și transpir tot drumul. Nu-mi place să rîgîi. Nu dansez niciodată treaz, că mă fac de rîs. Nu fumez țigări, e un gest scîrbos. Nu votez, mi se pare degradant să fiu obligat să aleg răul mai mic. Nu-mi plac limuzinele și nici mașinile sport. Nu beau cafea. Nu suport Vama Veche.

Mai vreți? Sînt suficient de antisocial cît să vă pară rău de mine? Sînt slab și defulez pe net. Acum sînt ca voi. Hai să ne împrietenim.