România…

Două familii de romi din Jilava s-au luat la bătaie din cauza mirosului de grătar venit din curtea uneia dintre ele. Se pare că încăierarea s-ar fi iscat după ce familia care nu prăjea carne i-a furat mirosul celeilalte.

Un ieșean a încercat să  se sinucidă injectîndu-și motorină în vene. Din fericire, omul nu a reușit, pentru că nu a avut bani să cumpere motorină.

O prostituată de 17 ani din Galați a îmbolnăvit de sifilis peste 40 de bărbați. Tînăra a scăpat de o eventuală condamnare după ce a motivat la proces că toți bărbații pe care i-a îmbolnăvit erau din Brăila.

Un bărbat a atacat-o cu toporul pe iubita lui virtuală pentru că aceasta nu l-a plăcut în realitate. Iată avantajul relațiilor virtuale: pe messenger, topoarele nu sînt la fel de contondente.

Restul lumii…

O scrisoare din Primul Război Mondial a ajuns la destinație după 95 de ani. Sperăm că  nu era ceva urgent.

Un prizonier dintr-o închisoare din Washington și-a ascuns în rect droguri, un ac, o pipă și cerneală. Cerneală?! Ce deținut demodat! Ar putea să încerce și el, dacă nu cu un laptop, măcar cu o mașină de scris.

Debrahlee Lorenzana, o americancă  în vîrstă de 33 de ani, a fost concediată de la o bancă din State din cauză că era prea atrăgătoare. Se pare că funcționara respectivă era atît de mișto încît, în  încercarea de a-și petrece cît mai mult timp cu ea, clienții se apucau să citească tot contractul.

Niște activiști ruși au desenat pe un pod din Sankt Petersburg un penis de 65 de metri. Ei au demonstrat astfel că penisul se poate face și mare după vodcă.