Am lăsat special ultimul post (ăsta cu meciul de tenis), ca să vă anunț ceva: începînd cu numărul ăsta, Kamikaze se lansează în pariuri. Momentan, doar cu o rubrică care va beneficia de surse beton și în care veți putea citi povești incredibile despre ceea ce noi credeam că e sport, dar de fapt este o mare mafie care controlează atent soarta doar aparent imprevizibilă a meciurilor.

Și, pentru că aveam nevoie de niște subiecte tari ca să vă convingem că rubrica va fi mișto, vă spun pe scurt cam ce veți putea citi miercuri în Kamikaze, secția pariuri. Ce ziceți de faptul că cel mai lung meci de tenis din istorie a fost un blat magistral comandat de o mare casă de pariuri, care era în pericol să dea faliment mulțumită ingeniozității unui parior taiwanez? Fără nici un mișto. Vă explicăm ce și cum miercuri.

A doua bombă: Bet Cafe Arena, noua casă de pariuri a lui Dinu Patriciu, nu prea-și onorează pariurile, mai ales cînd acestea depășesc anumite sume. Asta veți putea vedea încă de mîine pe site, cu tot cu un interviu cu unul dintre păgubiți. Să-ți fie rușine, Dinu Pariu! Ăstaaa… Patriciu!

Pe viitor, o să vă mai deranjăm cu arbitrii de la Mondiale care primesc indicații în cască despre cum și cînd să fluiere, cu mari blaturi organizate de președinții de club din România și cu dedesubturile turneelor de poker organizate de Mitică Dragomir, Pițurcă & CO. În plus, de săptămîna viitoare va exista și o secțiune de ponturi, pe site.