Cum, mă?! Cum să te acuze toată lumea că ești sclavul lui Voiculescu, ultimul lingău și ultima amantă de pe pământ, și tu să-l inviți pe Voiculescu în emisiune? Și cum mă, după toate astea, să mai dai și titlul ”Soluțiile lui Dan Voiculescu”?! Ce, mă, dacă nu dădeai titlul ăsta de slugă ordinară nu știa lumea că bășinosul ăla e Voiculescu? Sau te pomenești că nu se prindea că el dă soluții. Da, bă, asta e! Trebuia să ne fie clar din titlu că Voiculescu are soluții, nu emite enunțuri, ca toți boii care nu-s șefi și nu au concediat în viața lor pe nimeni. E ca și cînd sclavii de la Realitatea l-ar invita pe Vântu și-ar titra ”Legalitățile lui Vântu”. Sau ca și când sclavii de la B1TV l-ar invita pe Băsescu și-ar pune titlu ”Exclusivitate: Radu Moraru îl linge în cur pe președinte pentru că e foarte competent”.

Și Firea, săraca! Vai, cred că nu a vorbit atît de puțin de cînd s-a jucat ”la popa la poartă…” pe dezbrăcate cu șeful clasei, într-a șasea, ca s-o pună elevă de serviciu. Tace și aprobă sfioasă din cap toate inepțiile securistului. Ah, stați c-a zis acum ceva. Cică ”Sîntem în direct cu domnul Dan Voiculescu, profesor doctor universitar…” Și libidinosul i se adresează ei cu ”Gabi”. AHAHAHAHAHAHAHA! Incredibil, ce scîrboșenie!

Mă duc să borăsc. Abia aștept să facă Badea emisiune cu invitați și să-i vină rîndul să-și cheme stăpînul în emisiune! Muaaaamă, ce mișto o să fie!