O știe toată lumea, dar nimeni nu vrea să recunoască. Cei mai sinceri sînt șoferii profesioniști. Nu iau, dom’le, femeie în mașină, că-i de rău. ‘geaba le explică inginerii de la firmă că e o superstiție prostească. Știu ei mai bine, din experiență. Imposibil să iei o femeie pe drum și să nu se întîmple o pană, un accident, un polei pe jos, un nefutut, ceva. Sigur, puțoii cu mașină mică mai fac excepții. Dar cînd veți vedea un camionagiu cu o femeie în cabină, în mers, nu în parcare, apăi atunci să vă ascundeți!

M-am gîndit de mult să extind teoria și în alte zone. De exemplu, în fotbal. Imposibil să iei o femeie cu tine la meci și să cîștige cine trebuie. Mai rău, dacă stai cu băieții în cameră și intră o femeie, în două secunde ăilalți dau gol. Cel mai nasol e cînd intră în minutul 93, cum s-a întîmplat aseară. Pînă s-apuc să deschid gura ca s-o trimit înapoi în bucătărie, ai noștri o scoteau din ațe. Săracii de ei, nici nu știau ce li s-a întîmplat. De unde să viseze ei că la București intra o gagică într-o cameră taman cînd se pregăteau să-și pună tricourile în cap? Poți să fii oricît de bun și de bine pregătit fizic. Cu blestemul pizdei nu te poți lupta.

Știu că v-ați gîndit și voi la asta de multe ori, dar vă e frică să o spuneți cu glas tare. Vă provoc acum să vorbiți, dacă aveți curaj: în ce cazuri mai poartă pizdele ghinion?