Vă mai amintiți postul meu despre pițipoancele care citează febril, la limita dintre adorație și orgasm, din filosoful-de-aragaz Octavian Paler? Ei, ia priviți aici, la primul post de pe blogul doamnei învățătoare fostă-grevistă a foamei din Caracal: http://www.antena3.ro/mi-e-dor-de-octavian-paler-112178.html. Pentru cine n-are chef să deschidă, sintetizez: Antena 3 i-a oferit un blog învățătoarei și aceasta l-a inaugurat cu un post în care a înșirat niște citate din Paler. Nu pot să nu le postez și aici, ca să vă dați seama de nivelul platitudinilor pe care le-a zis bietul chelios, dar mai ales de percepția distorsionată a neposesoarelor de testicule cu bășini de intelectuale, care descoperă în aceste stupizenii profunzimi în care își scaldă creierele firave. Deci:

Oau! Deci eroi sunt cei care fac chestii eroice, prietenii fac chestii amicale, iar scrisul poate liniști durerile sufletești (apropo, rog cititorii mei ”grammar freaks” să analizeze dacă nu cumva e un dezacord grosolan la ultima frază, că mie așa mi se pare). Deci de aia scriu femeile! Ca să se liniștească și să uite faptul că nu reușesc să-i întreacă pe bărbați la nimic (apropo, ați văzut ce felații fac gheii din filmele porno? Capodopere, vă zic!).

Revenind la Paler, mă întreb cam cît i-a luat să învețe chestiile alea de mai sus. Vă dați seama ce experiență de viață incomensurabilă îți trebuie ca să spui că eroii sînt ăia care fac ce trebuie cînd trebuie, indiferent de consecințe? Cred că e nevoie să te uiți la cel puțin două filme întregi cu Bruce Willis ca să ai revelația asta.

Cît despre doamna Anghel, am vaga impresie că mă va convinge cu fiecare zi ce va urma de faptul că era mult mai simpatică cînd ce făcea foamea la televizor. Pariu că îl convinge consăteanul Tucă pe Felix să-i dea și o emisiune culturală împotriva lui Băsescu la Antena 2, dacă nu chiar la 3?