Nu există căcat mai mare ca Gîdea, acest căcat cu fruntea cît noptiera pe fruntea căruia îți vine să lipești mult căcat.

Nu contează cine vine în studiou la Gîdea. Poate să vină Maia Morgenstern (am văzut-o io de anu nou), poate să vină Adrian Sobaru (amărîtul ăla prost care s-a aruncat de la balconul Parlamentului, l-am văzut ieri), poate să vină Papa (de la Roma, desigur) sau poate să vină un turist hawaiian cu burtă și salariu mediu din Maui. TOATE întrebările lui Gîdea, această boală venerică cu transmitere pe cale vizuală, gravitează, practic, în jurul uneia singure: ”NU-I AȘA CĂ ROMÂNIA CONDUSĂ DE BĂSESCU E DE CĂCAT?!”. Băi, dar ABSOLUT toate! Vă rog să fiți atenți la el măcar 10 minute într-o seară. Oricare seară, la alegere. O să vedeți că am dreptate.

Încep cu exemplele reale.

Pe Maia M. a întrebat-o de vreo unșpe ori același lucru: ”Cum e să fiți actriță evreică în România, o țară în care toți v-au făcut jidancă și care nu vă merită și, per total, ce părere aveți de starea în care este România azi?”. Aia, puțin dată jos de pe căcat, nu știa cum să-i mai explice tembelului că ea n-are nici o problemă cu nimeni, că se simtă iubită și apreciată în România și că nu i s-a părut că cineva a persecutat-o. Nu. Gîdea știa el mai bine cum se simte jidanca aia de Morgenstern.

Aseară, mi-a venit pînă și mie (care am 83 de coaie) să plîng cînd l-am auzit pe căcănarul ăla de cameraman (care a vrut să se sinucidă și să-și lase nevasta singură cu patru copii, dintre care unul autist) povestind cum n-a putut să-i ia lu’ fiu-său o napolitană din alimentară. Noroc că atunci a intrat în scenă Gîdea, cu întrebările clasice, puse scîrbos și șmecherește. Ca de exemplu una care sună împuțit de retoric (”Ce speranță mai poate avea cineva în această țară?” – citez aproximativ, din memorie) și, desigur, ””Ce aveți să le transmiteți celor care conduc în România?”. Deci ăla povestea cum fiu-său a plîns în alimentară că n-a avut tac-su bani de-o napolitană și Gîdea tot pe Băsescu era setat, ca un fanatic tembel.

Îi aștept pe ceilalți doi invitați de care vorbeam. Pe Papa Ratzinger, pe care Gîdea să îl întrebe ”Nu-i așa că preoții catolici fut copii mici în cur în semn de protest la adresa felului în care conduce Băsescu țara?” și pe cetățeanul hawaiian, care sigur va fi întrebat ”nu-i așa că situația grea a României vă afectează și pe dumneavoastră indirect, care nu mai puteți să vă îndepliniți visul și să veniți în concediu în această țară minunată din cauza panaramei de Udrea?”.

Uite, de asta vreau eu să moară Băsescu și PD-L-ul. Nu doar pentru că-s de căcat, cît mai ales pentru că sînt tare curios ce-or să mai facă slugile securistului Felix pe urmă. E ca și cînd un canal de știri ar fi creat special și exclusiv pentru a milita pentru venirea sfîrșitului lumii. Și, brusc, la un moment dat, ar veni sfîrșitul lumii. Now what, mother fuckers?!

PS – să moară și PNL cu PC, acești căcați cu gură care se sărută acum între ei franțuzește, cu limba pe căcat.