Mă cheamă Ciarli Charly Cearli Charlie și azi împlinesc 1 an. Sînt creț, galben și nu știu să vorbesc. Dar, după cum vedeți, știu să scriu. Nu sclipitor, dar corect. Scriu plat ca o fată de la ASE cu blog. Sau ca o fată cu blog în general.

Eu la o lună

Recent, am aflat că părinții mei nu sînt cei naturali și că sînt înfiat. Inutil să mai spun că am fost șocat. Chiar mă întrebam de ce ei n-au blană (sau și-o dau jos cu lama), nu se miros la fund decît la o bună bucată de vreme după ce s-au întîlnit și nu ridică piciorul din spate cînd fac pipi. Sau de ce n-au picioare în față deloc. Mi-au mărturisit că m-am născut la 100 de kilometri de București, într-un sat, și am venit la oraș într-o cutie în care oamenii își țin pantofii. De cînd am aflat, pantofii au devenit cel mai mare dușman al meu. Cînd prind cîte unul, îl rod de nu se vede. Sau, mă rog, de se vede prin el.

Prietenii lu’ tata rîd de mine că sînt virgin. Dar nu-s. Am făcut sex pînă acum cu 37 de picioare stîngi, 45 drepte, douăzeci de perne și cinșpe plăpumi făcute ghem. Sau corect e plapume? Se poate face și cu altceva? Recunosc, cățelele nu mă atrag. Nu, nu vă gîndiți la prostii. Nici cîinii. Îmi place să mă joc cu ei, mă bucur și scheaun de fericire cînd văd unul pe stradă, dar nu i-aș mirosi la fund. Pentru că pe acolo fac caca. Apropo, eu azi am făcut pipi pe un pitic alb. Tati a zis că-i zice om de zăpadă. Îmi plac copiii, pentru că ei fac oameni de zăpadă special pentru noi, cățeii, ca să facem pipi pe ei. Ieri am făcut pe un BMW X5. Alaltăieri am făcut pe peretele din cabinetul veterinarului și tata m-a certat. Îmi place foarte mult să fac pipi. Atît de mult încît nu-l fac pe tot deodată și păstrez pentru fiecare pom, stîlp sau gărduleț.

Eu la un an și tati la o săptămîna de nesomn

Iubesc oamenii, chiar și pe fetele pe care le văd o singură dată și care intră în dormitorul lui tati, unde țipă (nu la mine, cum am crezut primele dăți, țipă ca lupii la lună), după care se îmbracă, mă mîngîie un pic și pleacă. Cel mai mult îmi place să mă joc cu oamenii de-a ”eu îți aduc mingea, nu vreau să ți-o dau, dar tu mi-o smulgi din gură și mi-o arunci departe, apoi eu ți-o aduc iar și tot așa”. Cel mai mult îi iubesc pe tati și mami, chiar dacă au divorțat. Dimineața, indiferent la care din ei sînt, le ling fiecare centimetru pătrat de piele descoperită, doar-doar m-or scoate afară să mai fac niște pipi. Dacă nu se trezesc, nu insist. Mai rabd și mă culc la loc. Abia cînd îi văd că deschid ochii mă bucur, dau din coadă și îi pup pe bot gură.

Tati o să fie foarte surprins cînd o să găsească postul ăsta. Habar n-are că știu să folosesc laptopul sau că-i știu parola de la blog. Apropo, știu că textul meu nu-i tocmai în spiritul blogului lui. Cine zice că-i patetic și pare scris cu labele din spate, mă-sa-i labradoare.