Ea este Simona Halep înainte. Cum adică ”înainte de ce”? Voi ce credeți?

Sînt destul de clare motivele pentru care sportiva Simona Halep a vrut să arate altfel ”după”. Dar faptul că femeea Simona Halep a apelat la o operație de micșorare de sîni este o crimă. Unii oameni consideră că-i păcat să faci avort. Și chiar e. Dar, pe lista păcatelor de neiertat, Dumnezeu (dacă e bărbat) sigur pune operația estetică făcută de Simona deasupra avortului. Fără îndoială, fapta Simonei e mai gravă. Mai gravă decît uciderea unei întregi familii cu un topor. Mai gravă ca violul de minori. Mai gravă ca exterminarea evreilor. De fapt, chiar asta e: un sînocid oribil.

(Paranteză marcată, culmea, chiar de o paranteză: unele femei nu-i cred pe bărbați cînd le spun ”dragă, ai țîțe mici, dar mișto”. Da, există țîțe mici și frumoase. Ba chiar țîțele mici e mai probabil să fie frumoase decît alea mari. Dar să fim serioși. Una e țîțe frumoase și alta e țîțe uriașe. Nimic nu se compară cu țîțele uriașe. Cînd vine vorba de țîțe, mărimea bate frumusețea la curu gol. Aș duce logica mai departe și-aș zice chiar că țîțele uriașe și urîte sînt mai frumoase decît țîțele frumoase. Da, e irelevant că-s lăsate, urîte sau prea moi. Sînt o pereche de țîțe gigantice, iar noi sîntem bărbați și le vrem. Ca să ne punem trusa de scule, halba, un laptop mic și diverse seturi de chei pe ele. Asta ca nici măcar să nu pomenesc latura fetișisto-sexuală. Am închis paranteza.)

Iar ea este Simona Halep după.

Și așa, în starea asta de după, am văzut-o eu azi-noapte la Australian Open. A luat bătaie rău de la o poloneză, Radwanska. Nu mă înțelegeți greșit, Simona (că țîțoasa, of, nu-i mai pot spune) nu dă rău în ea. La genul că cred că mi-ar lua două-trei game-uri dac-aș accepta să mă antrenez cu ea la balonul cu tartan de pe strada Gabriel Szabo, cartierul Militari. Oricum, e mult peste durdulia aia netalentată de Sorana Cîrstea. Dar nu e CHIAR atît de bună încît să facă un asemenea sacrificiu. Adică să ne gîndim ce se va întîmpla dacă mai joacă patru-cinci ani fără să cîștige nici un turneu de senioare. Corect, va intra în depresie. Se va întreba dacă nu cumva și-a ales greșit drumul. Va deveni nesigură pe ea. Va simți nevoia să aibă job serios și să beneficieze de un atu evident la interviul de angajare. Da, va avea nevoie de țîțe mari. Și da, își va pune silicoane.

Dar sper să nu se ajungă la asta, pentru că mi-e simpatică. Atît de simpatică încît i-am dat add pe Facebook. Iar, dacă nu-mi dă accept, deh, măcar mă refuză una cu țîțe normale. No big deal.

Întrebare pentru comentacii mei inteligenți și pentru Lorena și Victor: Ce-o fi făcut Simona cu resturile de țîțe rămase după operație? Mă gîndesc că nu le-a aruncat, ar fi fost păcat. Oare a făcut un baraj  pentru sinistrații din Moldova? O casă cu două etaje și piscină pentru sinistrații din Moldova? Un deal pe care sinistrații din Moldova să-și construiască bodegile, ca să nu mai locuiască în albie? Sau le-a dus la Mamaia în larg și le-a folosit ca stabilopozi (ea fiind din Constanța)?