Tocmai am văzut o ştire şi pe Antena 1 şi pe PRO în care o adolescentă de 15 ani a fost violată într-un lift. Excitant, ştiu. Dar nu asta voiam să vă spun. Altceva m-a surprins: violatorul şi-a „făcut treaba cu ea” (cum a zis una dintre reporteriţe) timp de O ORĂ. Cum plm să violezi O ORĂ, ÎN LIFT? Ce concluzii tragem noi de-aici? Ar putea fi mai multe…

1. Tipei i-a plăcut. Hai, poate a încercat să ţipe în primele 10 minute, dar de la minutu 11 încolo sigur a început să geamă şi cred c-a avut şi orgasm. Doo-trei, poate. (n.r. – nu ştiu pluralul de la orgasm şi nu văd la ce mi-ar folosi să-l ştiu). Altfel imposibil să nu fi făcut ceva (ţipat/leşinat/implorat) într-o oră care să-l fi speriat pe ăla.
2. Tipa se fute foarte prost (cum să nu-l termine într-o oră?! Mai ales că mă gîndesc că omul era destul de excitat. Violatorii au în general această calitate: îşi doresc foarte mult să facă sex. Adică nu cred că era genul „meh, nu prea am chef de futut şi alea dar na, hai s-o violez pe asta aşa, cu pula semiculcată, pentru palmares…”).
3. Tipa este o curvă (păi aşa, de la prima ameninţare, fără măcar să o urmărească la film?!).
4. Violatorul făcuse trei labe înainte, ca să ţină mai mult la viol, să nu se facă de rîs. Un bărbat normal n-ar fute-o o oră nici pe nevasta prietenului, de-a lui nici nu mai zic.
5. (sau) Violatorul i-a dat două numere.
5 prim. (caz în care) Au fumat în lift (ce obicei urît, probabil babele de pe scară sînt scandalizate!).
6. Dacă liftul a rezistat unei ore de viol, firma de întreţinere ar trebui să-i dea o primă, ceva, băiatului care-a făcut ultima revizie. De altfel, sînt aproape sigur că, în ţările civilizate, aşa se testează rezistenţa cablurilor de siguranţă.
7. Lifturile din Iaşi sînt foarte comode. Ah, nu v-am zis că violul s-a petrecut la Iaşi? Mă cac în ea de piramidă inversată, era evident că la Iaşi s-a întîmplat. Ca de altfel toate violurile/crimele/jafurile/recordurile-la-alcoolemie.
8. Locatarii de la etajul 10 ai blocului din Iaşi sînt atît de proşti (moldoveni, deh) încît nu li s-a părut nimic în neregulă cu faptul c-a trebuit să aştepte o oră cu sacoşele de rafie pline de bere la pet în mîini ca să vină liftul.