Ne-am obişnuit ca în Moldova să se petreacă lucruri reprobabile, majoritatea pe fondul consumului exagerat de puţin de mîncare şi apă. De altfel, chiar mă întrebam cum de nu şi-a mutat încă PRO TV-ul sediul central la Iaşi, ca să fie mai aproape de centrul evenimentelor. Ieri s-a întîmplat ceva banal. Şi pentru Iaşi, şi pentru PRO TV. O adolescentă a fost violată într-un lift.

Dacă nu credeţi că în Iaşi o asemenea întîmplare e un fleac, vă rog să urmăriţi reacţiile la cald ale acestor două locatare. Prima (0:25) e de la început foarte voioasă, iar la 0:36 chiar zîmbeşte şăgalnic şi cu subînţeles cînd povesteşte cum a ameninţat-o violatorul pe fată. Deja a doua pufneşte în rîs de-a binelea (vezi 0:49). Nici ea nu se crede cînd spune că violul e un lucru periculos. Cît despre faptul că evită liftul şi preferă scările, ce să mai zicem? La cît de înfricoşată pare, cred mai degrabă că baba se gîndeşte să se angajeze liftieră, doar-doar o da norocul şi peste ea. Pardon. Nenorocitul, voiam să spun.

PS – nu mai știu să pun nici linkuri, nici filme pe acest căcat de WordPress. Muie WordPress, cel mai de căcat hosting de bloguri evă!