Îmi place să cred că, în ciuda aroganței mele absolut cuceritoare, reușesc să fiu extrem de onest și de obiectiv cînd îmi analizez propria muncă. De exemplu, pe blogul ăsta am scris în ultima vreme numai căcaturi. Pe care unii dintre voi le cereți și le meritați, dar asta este o altă poveste.  Pe de altă parte, revista Kamikaze este încă departe de ce ne-am dori noi să fie, dar nu va mai dura mult pînă să ne putem mîndri în gura mare că avem cea mai bună revistă de umor și atitudine corectă (că atitudinea nu e totul) din țară. Ba nu, din lume. Pe de altă altă parte, Mondenii e o emisiune de umor la care nu prea rîd. Întorcîndu-mă strict la mine, vă mărturisesc, iată, că alaltăieri nu mi s-a sculat.

Pe lîngă chestiile perfectibile de mai sus, mai sînt unele chestii pe care le fac și îmi plac foarte mult așa cum sînt. Habar nu am de ce, dar emisiunea pe care noi (patru băieți de la Kamikaze) o facem la radio îmi place foarte mult. E o emisiune făcută fără nici cel mai mic efort, poate că și asta contează. Sîntem relaxați și vorbim ca la bodegă, între prieteni. Trei dintre noi nu avem nici o experiență în radio, dar o avem pe cea a discuțiilor la bodegă și asta se simte (cred că am putea menționa această pregătire și în CV-uri).

Am fost sincer și sînt sincer cu voi, așa că mă aștept ca de data asta să mă credeți pe cuvînt: Aerobaza Kamikaze e o emisiune mișto. Și o puteți asculta azi, de la ora 13, pe City FM. Aștept impresii după, tot aici.