Într-o efuziune de moment, cunoscutul troll Ștefan Radu (zis Rin Tin Tin și Băpulă) a invitat-o pe scriitoarea Lorena Lupu (zisă și Morena Mopu și Fă) la teatru*, afirmă surse apropiate celor doi.

În apărarea lui, domnul (mă rog) Radu a avut de spus, via Facebook: ” Era un concurs cu bilete. În plus, nu sînt posesor de VW Polo model 2001!”. Indignată peste măsură, domnișoara Lupu a reacționat: ”Da, da, aşa zic toţi tupă refuz. „Era la mişto”, „eram beat”, „era vineri”.”

Îngroziți numai de posibilitatea ca această știre să se transforme în realitate, vecinii celor doi, precum și oamenii care merg la teatru în general, au anunțat organizarea unui miting de protest în fața TNB. La miting va fi arsă pe drug o păpușă cu chipul lui Ștefan Radu, iar una care o întruchipează pe Lorena Lupu va fi spînzurată, în mod simbolic, de pula calului lui Mihai Viteazul.

* sper c-am scris bine cuvîntul.

UPDATE: contactat ulterior de redacția mantzy.ro pentru a comenta știrea, naționalistul maghiar Csibi Barna ne-a declarat: ”Lorena Lupu orális szex, nacionalista szennyezett.”