Un prieten de-al meu are o problemă și a venit să-mi ceară sfatul. Sînt un guru al rezolvării problemelor prietenilor mei, pentru că i-am convins că mă pricep la orice. Ceea ce nu-i adevărat, dar important e că ei cred asta.

Problema prietenului meu este că are o vecină care e foarte zgomotoasă. Nu cînd se ceartă, asta n-ar fi o problemă. În fond, are și prietenul meu o prietenă și s-a obișnuit cu certurile zgomotoase. Nu. Vecina lui de deasupra e foarte zgomotoasă cînd se fute. Poate ”foarte zgomotoasă” nu e tocmai o sintagmă potrivită pentru a descrie sunetele specifice unei exorcizări care vin din apartamentul vecin cînd (după toate aparențele) vecina face sex cu vecinul. Prietenul meu a caracterizat manifestările domnișoarei destul de succint: ”bă, face ca-n filmele porno!”. ”Vorbește în latină și greacă veche?”, l-am întrebat. A zis că nu crede, iar faptul că nu știe nici latină, nici greacă veche, nu-l ajută deloc să dea un verdict final. I-am zis că dacă urlătoarea nu vorbește în limbi dispărute pe care nu are de unde să le știe, înseamnă că nu e posedată. Deci varianta mai plauzibilă a fost exclusă. Rămînea varianta be), cea științifico-fantastică de-a dreptul: oare femeilor chiar le vine să țipe în halul ăla doar pentru că se fut? Răspunsul, după cele aproximativ 1475 de futaiuri (cu aproximativ 60 de fete diferite) pe care le-am experimentat, nu poate fi decît: NU.

V-am povestit de tipa care urla ”Viiiiiiiin!” înainte să se prefacă că (cacofonie inteționată, sugeți pula, i don’t give a fuck) are orgasm? Poate ați citit pe piticigratis, că el nu s-a putut abține și-a povestit cînd eu încă eram cu gagica. Ce-i drept, era mult prea epic. Tipa tradusese ”i’m coming-ul” din engleză puțin cam prea mot-a-mot. Și-l folosea abuziv. Deși era chiar acolo, sub mine, reușea să vină mereu. La un moment dat, sătul să pufnesc în rîs pînă cad din pat în toiul acțiunii, am rugat-o să nu mai plece nicăieri cînd ne-o tragem. Fetelor, serios, dacă vreți să ne mințiți că vă place, e suficient să ne-o spuneți după ce corvoada s-a terminat, cînd oricum nu ne prea pasă dacă a fost ok sau nu. Nu e nevoie să faceți așa în timp ce vă futem. Nobody buys that shit.