Am primit asta pe adresa de mail:

petrro petroonel to me
show details 12:43 PM (1 hour ago)

Ma numesc” Petrow” incantat de cunostinta !!!
Trecand direct la subiect am scos o piesa noua si as fi foarte multumit daca se va posta pe site.
Imi doresc nespus de mult sper sa va placa!Multumesc!

Text :
Petrow ameninta cu un nou single numit “Pentru EA”Cu toate ca unii critica genul “hiphop emotional” pe motiv ca nu s-ar regasi in unda hiphop-ului romanesc de strada, Petrow incearca sa demonstreze ca muzica hiphop nu se rezuma doar la “limbaj obscen, povesti de cartier sau chestii de genu”. Piesa are drept scop transmiterea directa a mesajului real al piesei si atingerea laturei sensibile a acultatorului.PS: Nu uitati, in curand un nou videoclip semnat Petrow. Pana atunci fiti pe faza. Pace !

Text: Petrow,  Mix/Master & Records: JustMarshal,   Instrumental/Beat: ExStazy E-Motion-L,   Voce: Petrow -Stazy ,ArtWork: Dryncky.

Mi-ar fi greu să spun care versuri mi-au plăcut cel mai mult. Toate sînt excepţionale, de la privirea ta ce o citesc din vechile citate”. la „Aşa cum soarele apune după munţii cei stîncoşi / Aşa viaţa-mi apune după ochii tăi frumoşi”. Dar strofa care m-a convins să-l fac celebru pe Petrov este, fără îndoială: „Cel care iubeşte simte că trăieşte / Deschide cartea dragostei şi o citeşte / Şi iubirea se poate scrie pe o foaie / Citind, apare sentimentul profund ce te taie”. Amen to that, brother! G-YEAAAAH! FUTE-O, BĂĂĂĂ!