…futu-vă-n gură de retardați care sînteți…

Vă rog, vă implor, vă conjur să nu mai folosiți pe chat prescurtarea ”VB”. Chiar nu vă dați seama? Chiar sînteți ATÎT de proști? Chiar nu înțelegeți că omul căruia vă adresați nu știe dacă înseamnă ”vorbesc”, ”vorbești”, ”vorbește”, ”vorbeam”, ”vorbii”, ”vorbirăm”, ”vorbiserăm”, ”vorbeau”, ”vorbă”, în căcat…. POATE ÎNSEMNA ORICE!

Deci dacă vreodată în viața ta ai folosit prescurtarea ”VB” pentru ORICE, atunci ești fără îndoială prost. Această lipsă de adaptare la limbajul uman este un prim semn al involuției înspre nevertebrate. Dacă tu nu reușești să percepi groaznica inadecvare a acestei prescurtări, înseamă că nu ești făcut să trăiești printre oameni. Pur și simplu nu ești construit pentru comunicare. Ai face mai bine să înveți să te piși pe pomi și să mîrîi pe diverse tonalități, prietene, pentru că locul tău este într-o altă societate.

De asemenea, dacă ți-e lene să scrii VORBESC, VORBEȘTI, VORBEȘTE, VORBIM, VORBEAM, VORBIRĂM, VORBEAU, VORBEAI (etc.) și te simți nevoit să folosești VB doar ca să-ți ia 1,2 secunde în loc de 1,5, înseamnă că scrisul e o artă care îți este străină, încă. Dacă faci asta, e clar că gradul tău de alfabetizare nu-ți permite să porți un dialog. Dar nu-i nici un deranj! Renunță!!

Deci nu știi să comunici verbal și nu știi să scrii. Atunci la ce bun să mai trăiești? Mori, în plm, după cum vb.