Am fost la Transformers 3. N-am văzut primele două Transformersuri, dar nu cred c-am ratat ceva. Come on, roboți inteligenți care în viața de zi cu zi sînt mașini?! DE CE?! Deci ei sînt roboți deghizați în mașini, se pot transforma în roboți într-o secundă, dar aleg să stea mai mult în forma de mașină? De ce ar vrea un robot să fie mașină sport? Ca să consume mai puțin? Moare de foame și face taximetrie în Chicago? Căcat! În plus, e incomod! MAȘINA NU ARE MÎINI ȘI PICIOARE ȘI NU POATE URCA TREPTE! În stupiditatea legată de contrazicerea flagrantă a tuturor legilor fizicii nici nu mai intru. Fizica nu există în Transformers (așa cum nu există nici scenariu, nici regie, nici actori). O mașină sport de 900 de kile și 3 metri lungime se transformă într-un robot cît un bloc. Da, asta are sens!

Transformers ar jigni și inteligența unui copil analfabet de școală primară. E echivalentul unui film pentru fetițe cu aspiratoare care se transformă în păpuși Barbie. De fapt, Transformers i-ar putea plăcea doar lui Arhi. Și ghiciți ce! LUI ARHI CHIAR ÎI PLACE TRANSFORMERS! A zis el pe blog, micuțul. Mă rog, nici o surpriză aici. Altceva m-a amuzat. Un comentator de-al finuțului blogăr îl întreabă pe acesta, la postul despre film:

RBoy June 30, 2011 ReplyCât a costat biletul la IMAX ?
Iar Arhi îi răspunde:
ARHI June 30, 2011 27 lei sau 33 in weekend
.
Greșit, Arhi, pișcotar gras ce ești! Omul te-a întrebat cît A COSTAT biletul, nu cît COSTĂ. Mare diferență, nu crezi? Tu n-ai dat bani pe bilet, pentru că tu ești blogăr. Din asta trăiești, din mila unor piariste. Tu ai fost la o vizionare de presă unde s-a dat popcorn și suc moca, bonus la bilet. Deci răspunsul corect era, pișcotoiule: ”Pe mine nu m-a costat nimic, că am fost la milogeală, cu încă niște sute de fomiști. DAR, DACĂ MERGI LA FILM PE BANI, CA OAMENII NORMALI, e 27 de lei sau 33 în weekend.”
.
Întîmplător, am fost și eu la filmul respectiv, invitat de un prieten cu invitație de două persoane (mă rog, mult spus persoane). Mi-a fost puțin jenă să intru gratis, dar deh, hai să zicem, am băgat capu-n pămînt și-am pășit timid înspre IMAX. Apoi m-am pus la coadă la floricele. Mă și miram eu de ce stau SUTE DE OAMENI la coadă la floricele, în pula mea. De obicei, sînt trei-patru nababi. Cînd ajung la tehjghea, cer un popcorn mediu (suc aveam cumpărat de la KFC deja). Aia îmi dă cutia, eu scot 10 lei. ”Nu nu, e gratis”, zice fata. ”Și aveți și un suc tot gratis, dacă doriți”. Vaaai, cît de pișcotar m-am simțit în acele momente! I-am zis imediat: ”Nu, mulțumesc suc am… Dar pot să iau ceva cu bani?”. ”Sigur, puteți lua niște nachos!”. URA! Am luat și nachos, cu 12 lei, doar ca să nu mă simt ca ultimul om. Dar ghiciți ce! În sală era plin de ultimi oameni.
.
Futu-vă mîndria-n cur de paraziți! Și eu mă mai mir că pe ziariști nu-i deranjează să lucreze la mogul! HAHAHAHAHA! De ce nu mi-am ales eu o meserie decentă, Doamne?