Imbatabil. Pentru secretara care nu vrea să și-o tragă pentru o mărire de salariu, pentru nevasta care nu înțelege că ți-ai tras-o cu secretara (în caz că ea a vrut), pentru criticii lui Irinel Columbeanu, pentru proces (în caz că tipa pe care ai hărțuit-o și/sau șantajat-o s-a plîns poliției):

Hugh Hefner are 85 de ani și a (pretins că) făcut sex cu mai toate playmate-urile pe care le-a promovat în propria revistă (majoritatea cu circa 60 de ani mai tinere). Ba cu una a vrut să se și căsătorească recent, dar tipa l-a părăsit în ziua nunții, așa că Hugh a apărut la televizor (pe CNN!) cu cele doi noi iubite ale sale. Și a vorbit foarte serios despre relația dintre ei și a spus foarte sincer că da, face sex cu domnișoarele, că doar sînt împreună. Iar Piers Morgan și-a păstrat în tot acest timp o față serioasă, ba chiar nu dădea semne că ar detecta ceva penibil în toată povestea.

Dacă Hugh Hefner poate și e și promovat intens pentru asta, noi de ce nu am putea? Să curgă banii și influența and the bitches will soon follow. Iuhuuu! Hei, voi, misogini!